Plan je medewerkers efficiënter in

Heb jij een koeriersbedrijf, transportbedrijf, taxibedrijf of een ander bedrijf waarbij jouw werknemers veel onderweg zijn? Er zijn veel manieren om efficiënter te werken. Een daarvan is het ritregistratiesysteem. Ritregistratie geeft nauwkeurig aan waar je werknemers zich bevinden. Elke vijf seconden ververst het systeem de informatie. Dit zorgt ervoor dat er maar weinig afwijking zit tussen de reportages en de daadwerkelijk gereden afstand. Ritregistratie is tevens voordelig voor de belasting. Het systeem van Cartracker voldoet aan de harde eisen van de belastingdienst en dit zorgt ervoor dat u risico’s op naheffing of een boete uitsluit!

Voordelen ritregistratie
Het systeem registreert alle kilometers die je medewerkers maken. Dit kan per auto, per medewerker en per rit. Zo krijg je nauwkeurige rapportages die weergeven hoe zuinig er wordt gereden tot en met waar de medewerkers zich bevinden. Verder vergroot het je efficiëntie, vermindert het je kosten en de CO2 uitstoot. Hieronder lichten we elk voordeel uit.

Efficiëntie: normaliter gaat er veel tijd verloren aan de administratie. Alles moet bijgehouden worden, van het aantal kilometers tot en met de facturatie. Met de ritregistratie heb je met één druk op de knop volledige rapportages waarin werk- en reistijden instaan, klantenbezoeken en kilometers. Doordat je weet waar je mensen zich bevinden, kun je adequater inspelen op spoedklusjes en kun je ze beter inplannen.
Kosten besparen: doordat jij je medewerkers veel beter kunt inplannen, bespaar je erg veel op de kosten. Alles wordt namelijk een stuk efficiënter. Daarnaast krijg je door de rapportages een helder inzicht in het rijgedrag van je medewerkers. Je ziet hoe zuinig ze rijden. Hier kun jij je medewerkers dus in bijsturen om zo te besparen op de brandstof. Door op het rijgedrag te letten, worden de gemaakte schades ook minder.
Minder CO2 uitstoot: dit door het kostenbewust rijden. Jouw medewerkers rijden zuiniger en efficiënter en dat scheelt in de CO2 uitstoot.

Ritregistratie wat voor u?
Er zitten veel voordelen aan ritregistratie. Het verbetert de werkzaamheden, je kunt beter inspelen op onverwachte situaties en je bespaart kosten. Het is tevens goed voor de bewustwording van je medewerkers omtrent het rijgedrag en het scheelt een hoop tijd in de administratie. Kijk hier voor meer informatie over het ritregistratiesysteem.